Azza scrappen

Azza workshops

Hieronder volgt een korte uitleg:

De ontdekkingsworkshop

Heeft u nog niet eerder een AZZA workshop gevolgd en wilt u graag kennis maken met onze materialen en technieken dan is het volgen van een ontdekkingsworkshop de ideale manier! Tijdens een ontdekkingsworkshop gaat u een microalbum maken. In dit micro-album past u op een eenvoudige manier al onze basistechnieken toe, zoals het werken met decorsjablonen en stempelen. Deze workshop is voor alle deelneemsters gratis om bij te wonen inclusief de materialen die nodig zijn om dit microalbum te maken. Het enige wat de deelneemsters hoeven mee te nemen zijn 2 foto’s.  De duur van de gehele workshop is 1,5 uur. Na het de ontdekkingsworkshop kunt u samen met de andere deelneemsters een projectworkshop of een focus-cursus volgen.

Een projectworkshop

Deze workshop wordt u ook gratis aangeboden. De voorwaarden zijn wel dat er 6 deelneemsters aanwezig zijn en dat alle deelneemsters de Be AZZA kit, sjabloon (met of zonder studio) etc moeten kopen. Het materiaal dus de Be AZZA Kit, Studio etc waarmee gewerkt gaat worden gebeurt in overleg met de cursusleidster. Tijdens de workshop  maken alle deelneemsters hetzelfde voorbeeld met eigen foto’s. Deze workshop duurt ook 1,5 uur.

U kunt oneindig projectworkshops volgen, de voorwaarde blijft wel dat  er altijd 6 deelneemsters aanwezig zijn en dat er telkens een nieuwe Studio of Be AZZA kit etc aangekocht moet worden door alle deelneemsters.

De focus-cursus

Tijdens deze cursus leert u de materialen echt goed kennen. De cursusleidster geeft veel uitleg over de materialen en laat u ook ongeveer 10 voorbeelden zien afhankelijk van waarmee gewerkt gaat worden tijdens deze cursus. Deze cursus kunt u volgen na een projectworkshop waarin u kennis heeft gemaakt met een bepaald materiaal en deze beter wilt leren kennen. Maar uiteraard kunt u ook direct een focus-cursus volgen. Met name bij de focus-cursussen wanneer er gewerkt wordt met bijv. Studio’s of Be AZZA kits, is wel verstandig om het materiaal zelf te hebben. Deze cursus duurt 3 uur en de prijs hiervan is €20,- incl BTW.

De scraptafel-cursus

Tijdens deze cursus kunt u vrij scrappen. Hij is bijvoorbeeld ideaal om een een albumblad af te maken waar u tijden een vorige cursus aan bent begonnen, en nog moet afronden. Deze cursus duurt 3 uur en kost €20.00 incl BTW.

Hou er wel rekening mee dat tijdens scraptafels materialen geen uitgebreide uitleg krijgen, dit hoort echt bij de focus-cursus.

DSC_0022DSC_0020DSC_0019DSC_0029