Kinderfeestjes

Kinderfeestje bij Marian`s hobbydeel.
Voor alle kinderfeestjes hangen wij de vlaggetjes op.
U kunt er voor kiezen om de kadootjes hier uit te pakken kost wel een half uurtje extra aan tijd en tegelijk wat drinken, en daarna met het uitgekozen feestje aan de slag, tussen door gaan we wat lekkers snoepen en na afloop als jullie dat willen en er tijd voor is, is er een korte speurtocht rond de boerderij met abc vragen en gaan we de antwoorden opzoeken op het bedrijf samen met Marian onder het genot van een ijsje of zakje chips naar gelang het weer is.
Er zijn verschillende mogelijkheden;
Nieuw is het foamklei:
Dit is een zelfhardende klei die op diverse ondergronden kan worden gebruikt:
Foamklei.
1. ga met diverse kleuren klei je eigen spaarpot versieren allerlei soorten spaarpotten zijn er keuze uit 25 soorten. € 10,- pp.
2. Ga met je eigen letter aan de slag met de klei kun je verschillende vormen er van maken. € 10,- pp

3. Kies je eigen dier uit je kunt uit ruim 40 verschillende dieren kiezen en er kunnen zelf nog oogjes op worden geplakt.
€ 10,- pp

Dècopatch.
1. beplak je eigen vogelhuisje, een ieder mag kiezen uit verschillende modellen vogelhuisjes  en versieren met patchliner. € 10,- pp.
2.  Kies je eigen dier uit, je kunt uit ruim 40 verschillende dieren kiezen en die wordt met papier beplakt eventueel voorzien van oogjes. € 10,- pp
3. beplak een spaarpot met decopatch papier keuze uit vele dierfiguren enz.
4. Beplak een lijstjes-slinger, dit zijn drie kleine fotolijstjes onder elkaar, er kan worden gekozen uit diverse modellen en ook weer gaan we dit versieren.€ 10,- pp
5. Beplak de  eerste letter van je  eigen naam met décopatch papier en die ga je daarna versieren met lijner. € 10,- pp

 

Wrap armband

Wrap armband

kindspaar

Spaarpot met Decopatch

Paard van Foamklei

Paard van Foamklei